search
menu

Plant Collect is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot leverancier van het totaalassortiment tuin- en kamerplanten. Uiteraard valt hier het perkgoed, de seizoensproducten en een uitgebreid aanbod concepten ook onder! We leveren deze planten uit in de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Schotland, Oostenrijk en Denemarken.

Met onze jaren lange ervaring en ruime productkennis kunnen wij u zeer goed adviseren en begeleiden. Zo adviseren wij u over de beste winkelinrichting, over het maken van de juiste assortimentskeuze en begeleiden wij u tijdens het bestelproces.

Dit is de unieke kracht van Plant Collect, wij ontzorgen u als klant zoveel mogelijk! Daarnaast zijn wij de ideale partner voor het behalen van een maximaal rendement op uw plantenafdeling!

Enkele krachtpunten van Plant Collect

  •   Totaalassortiment kamerplanten, tuinplanten en perkgoed!
  •   Persoonlijk advies en begeleiding
  •   Ontzorgen
  •   Sterk in concepten/Conceptontwikkeling
  •   Innovatie

Innovatie staat bij Plant Collect hoog in het vaandel. Wij volgen de trends en ontwikkelingen dan ook op de voet. Continu werken we aan vernieuwingen, verbeteringen en efficiëntieslagen op alle vlakken van de bedrijfsvoering. Of het nu gaat om interne bedrijfsprocessen, bestelsystemen, het aanbod of de samenwerking met klanten en leveranciers. Plant Collect is de handelspartner die steeds weer inspeelt op de wensen en behoeften binnen de branche.

Ook aan de inkoopzijde staat persoonlijk contact met onze leveranciers hoog in het vaandel. Zo houden wij de algehele marktwerking nauwlettend in de gaten. Op deze manier zijn wij zeer snel op de hoogte van noviteiten en ontwikkelingen in het aanbod. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze informatie zo snel mogelijk bij u terecht komt! Dit doen wij onder andere via onze bestelsystemen. Maar u wordt ook wekelijks op de hoogte gehouden via onze mailing/WhatsApp met speciale Deals aanbiedingen.

expand_less