search
menu
  • Plantbeeb®

Ontdek de wereld van plantenzorg samen met Professor Plantstein van Plantbeeb®! Plantbeeb® is het revolutionaire platform boordevol waardevolle planteninformatie. Professor Plantstein en zijn team van bijna twintig specialisten brengen deze informatie op een visueel aantrekkelijke manier tot leven, zowel op de winkelvloer als online via de speciale Plantbeeb® QR-code. Plantbeeb® staat voor innovatie, inspiratie en een groenere toekomst! Met Plantbeeb staan wij klaar om u te ondersteunen en tegelijkertijd de consument te voorzien van alle waardevolle plantenkennis.

Professor Plantstein visualiseert in uw tuincentrum door middel van POS-materiaal de belangrijkste plantinformatie, waardoor de consument makkelijker een bewuste keuze kan maken. Wil de consument meer weten over de plant? Dan kunnen ze simpelweg de Plantbeeb® QR-code sticker scannen voor de volledige productinformatie en verzorgingstips.

De introductie van Professor Plantstein met Plantbeeb® op uw tuincentrum geeft extra mogelijkheden voor klantenservice en -binding. Klantenservice door duidelijke visuele plantinformatie en klantenbinding door gebruik van de Plantbeeb® QR-code. Door de uniforme, duidelijke en visuele productpresentatie creëert u rust en eenheid in uw tuincentrum. Het zal niet alleen tijdwinst opleveren voor uw medewerkers (veel vragen voorkomen), maar ook positief bijdragen in de verkoop!

Het is eenvoudig. Door simpelweg de Plantbeeb® QR-code sticker te scannen, wordt een wereld van plantenkennis ontgrendeld. De consument krijgt direct toegang tot gedetailleerde plantinformatie en verzorgingstips, die ook kunnen worden opgeslagen in hun persoonlijke Plantbeeb®. De Plantbeeb® QR-code opent een wereld van kennis, daar waar het standaard plantenetiket ophoudt. Daarnaast koppelen wij alle waardevolle data over het scanproces terug aan u als tuincentrum.

Wilt u meer weten over Plantbeeb®? Neem dan contact op met de afdeling verkoop.

Voor meer informatie gaat uw naar www.plantbeeb.com!

expand_less