search
menu
 • Over Plant Collect

Leverancier van het totaalassortiment

Plant Collect is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot leverancier van het totaalassortiment tuin- en kamerplanten. Hieronder vallen uiteraard ook het perkgoed, de seizoensproducten en een uitgebreid aanbod concepten. We leveren deze planten uit in de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken..

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis kunnen wij u uitstekend adviseren en begeleiden. Zo adviseren wij u over de beste winkelinrichting, over het maken van de juiste assortimentskeuze en begeleiden wij u tijdens het bestelproces.

 

De unieke kracht van Plant Collect

Dit is de unieke kracht van Plant Collect, wij ontzorgen u als klant zoveel mogelijk! Daarnaast zijn wij de ideale partner voor het behalen van een maximaal rendement op uw plantenafdeling!


Enkele krachtpunten van Plant Collect:

 • 1

  Totaalassortiment kamerplanten, tuinplanten en perkgoed!

 • 2

  Persoonlijk advies en begeleiding

 • 3

  Ontzorgen

 • 4

  Sterk in concepten/Conceptontwikkeling

 • 5

  Innovatie

Innovatie en persoonlijk contact

Innovatie staat bij Plant Collect hoog in het vaandel. Wij volgen de trends en ontwikkelingen dan ook op de voet. We werken voortdurend aan vernieuwingen, verbeteringen en efficiëntieslagen op alle gebieden van de bedrijfsvoering. Of het nu gaat om interne bedrijfsprocessen, bestelsystemen, het aanbod of de samenwerking met klanten en leveranciers. Plant Collect is de handelspartner die steeds weer inspeelt op de wensen en behoeften binnen de branche.


Ook aan de inkoopzijde staat persoonlijk contact met onze leveranciers hoog in het vaandel. Zo houden wij de algehele marktwerking nauwlettend in de gaten. Op deze manier zijn wij zeer snel op de hoogte van noviteiten en ontwikkelingen in het aanbod. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze informatie zo snel mogelijk bij u terecht komt! Dit doen wij onder andere via onze bestelsystemen. Maar u wordt ook wekelijks op de hoogte gehouden via onze mailing/WhatsApp met speciale Deals aanbiedingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat bij Plant Collect hoog in het vaandel! Wij onderhouden nauw contact met zowel onze klanten als leveranciers. Regelmatig contact stelt ons in staat om de wensen en mogelijkheden op de markt goed te analyseren. Wij hechten veel waarde aan face-to-face contact, daarom bezoeken wij regelmatig onze klanten. Op deze manier blijven we perfect op de hoogte van wat er speelt bij onze klanten en kunnen wij u adviseren en ondersteunen waar nodig. In de praktijk is gebleken dat dit bijdraagt aan een hoger rendement op uw plantenafdeling.

Bestelgemak

 

Dankzij onze gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop en de Plant Collect app heeft u altijd en overal eenvoudig toegang tot ons uitgebreide aanbod. Waar u ook bent, u bent altijd direct op de hoogte van ons actuele en visuele assortiment. Ons assortiment is altijd up-to-date en de producten zijn voorzien van een recente productfoto.


Bestellen is moeiteloos via onze zeer gebruiksvriendelijke webshop en app. Per product wordt duidelijk aangegeven welke besteleenheid mogelijk is, variërend van volle karen tot losse fusten.


Met de Plant Collect app kunt u snel en eenvoudig producten scannen met de camera van uw telefoon. Terwijl u op de afdeling rondloopt, kunt u moeiteloos de gewenste producten nabestellen. Efficiënt, gemakkelijk en tijdbesparend!

expand_less