Zoeken
 Zoeken
Nederlands Engels Duits

Verrassend Helder!


Dat is onze slogan. En dat is niet voor niets!
Helder zaken doen, dat is de toekomst. Daarom lanceren wij enkele zeer verrassende en heldere zaken.

Plant Collect is in 15 jaar uitgegroeid tot leverancier van het totaalassortiment tuin- en kamerplanten. Uiteraard valt het perkgoed, de seizoensproducten en een uitgebreide conceptenlijn hier ook onder.

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Continu zijn we bezig met het perfectioneren, optimaliseren en vergemakkelijken van de processen met betrekking tot onze bedrijfsvoering en zeker ook met betrekking tot de samenwerking met onze klanten.
Advies, begeleiding en het ontzorgen van onze klanten, zijn namelijk de kernpunten van Plant Collect.
Plant Collect werkt met een zeer overzichtelijk bestelsysteem waar bestellingen eenvoudig en snel geplaatst kunnen worden.

Desondanks lopen we al jaren, als branche, tegen de tekortkomingen aan die de huidige EAN-codering met zich meebrengt voor levend goed. Bestelprocessen van levend goed en vooral het nabestellen is vaak een tijdrovende klus. Er is weinig tot geen inzicht in de daadwerkelijke opbrengst, afzet, voorraad en derving van een bepaalde partij planten. De hoeveelheid aan barcodes is enorm en elk tuincentrum hanteert een eigen methode om hier zo goed mogelijk mee om te gaan...  

Tijd voor verandering!

Na contact te hebben gezocht met NedFox (leverancier van kassasysteem RetailVista), ontstond de ViridiCode. De ViridiCode zorgt voor een grote efficiëntieslag op de werkvloer.
Verrassend en helder!

Plant Collect is de leverancier voor al uw levend goed!
Ontwerp en realisatie: Interforce