Zoeken
 Zoeken
Nederlands Engels Duits

Presentatie per productgroep
Wij hebben ons als doel gesteld een zo overzichtelijk mogelijke presentatiewijze te hanteren.
Daarom hebben wij ook bij deze beurs voor een palletpresentatie gekozen. Maar anders dan voorgaande jaren, worden de producten die bij een bepaalde product-/ kassagroep behoren, bij elkaar gepresenteerd. Dit creëert nog meer overzichtelijkheid en maakt het voor u als klant nog eenvoudiger om de juiste keuze te maken voor de door u gewenste producten.

Beurs ingedeeld in kamers
Er worden circa 25 ‘kamers’ gecreëerd, van de belangrijkste product-/ kassagroepen van het najaar. Denk hierbij aan Leucothoe, Skimmia, Photinia, stammen enzovoorts. In de afzonderlijke kamers worden per productgroep de producten gepresenteerd. In de Leucothoe kamer staan dus alle Leucothoe’s. U ziet in één oogopslag de verschillende variëteiten van Leucothoe uit ons assortiment en uiteraard de prijs en de kwaliteit. Alle producten van één bepaalde kweker van dit product staan weer bij elkaar. Zo kunt u eenvoudig bepalen welke prijs-/kwaliteitverhouding van welke kweker het beste bij uw tuincentrum past.

Beursactie: Volledig transparant!
Volledig transparant! Dat is de beursactie van dit jaar! Dat houdt in dat alle producten die op onze Najaarsbeurs gepresenteerd worden, transparant aangeboden worden! Dat zorgt voor extra inkoopvoordeel, maar ook voor extra gemak tijdens de beurs. Alle door u gewenste producten kunnen met één scanner gescand worden. De weergegeven prijzen op de opdrachtbevestiging zijn exclusief handelings- en transportkosten.
Deze actie is alleen geldig tijdens de Plant Collect Najaarsbeurs van 2019!

Kerstbomen; gezaagd én potgekweekt!
Zoals u van ons gewend bent zullen wij ook deze beurs een selectie kerstbomen presenteren. Nieuw dit jaar zijn de potgekweekte kerstbomen! Uiteraard bieden we ook gezaagde kerstbomen aan.
Vanaf vorig jaar zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met een kweker genaamd Nordmann Trade uit Denemarken.
Nordmann Trade biedt alle producten aan onder het keurmerk ‘Global Gap’ en kweekt uitsluitend de originele Nordmann selectie.
Op verzoek kunnen we u het kerstbomenassortiment en de prijslijst toesturen per e-mail.

Kerstboom eruit, kamerplant erin
Ook voor de periode na kerst bieden wij u de beste producten aan! Op de najaarsbeurs zullen deze producten zeker niet aan uw aandacht ontsnappen!


Openingstijden Najaarsbeurs:
De Plant Collect Najaarsbeurs 2019 zal plaatsvinden op:
* Woensdag 21 augustus     => 07.00 uur – 18.00 uur
* Donderdag 22 augustus    => 07.00 uur – 18.00 uur
* Vrijdag 23 augustus           => 07.00 uur – 12.00 uur


Ontwerp en realisatie: Interforce