Zoeken
 Zoeken
Nederlands Engels Duits

Bestelsysteem


Met ons gebruiksvriendelijke en overzichtelijke bestelsysteem bestaande uit de webshop en de Plant Collect App heeft u altijd en overal inzicht in ons aanbod. Waar u zich ook bevindt u bent altijd direct op de hoogte van het actuele en visuele aanbod van alle planten.
Ons assortiment is altijd up-to-date en de producten zijn voorzien van een zeer recente productfoto. U kunt de producten op een snelle en eenvoudige manier bestellen via de Webshop en de App. Er is veel tijdwinst te behalen wanneer u tevens gebruik maakt van onze bestelscanner. Zo kunt u met een simpele scan de gewenste producten nabestellen! De bestelscanner heeft u in bruikleen, u betaalt slechts de borg.
Bestelt u liever telefonisch of per e-mail? Ook dat is geen probleem bij Plant Collect!
Ook op het gebied van bestellen blijven we innoveren. Telkens weer wordt er gekeken hoe de bestellingen nog sneller en eenvoudiger geplaatst kunnen worden.

 

Kleinere bestelhoeveelheden


De laatste jaren hebben wij een verandering waargenomen in het bestelgedrag van onze klanten. Hier spelen we uiteraard op in. Zo kunt u bij ons ook halve lagen bestellen en in sommige gevallen zelfs per fust!
Voor het leveren van kleinere hoeveelheden rekenen wij geen extra kosten. In onze bestelsystemen wordt op een duidelijke manier weergegeven welke eenheid u kunt bestellen zoals laag, halve laag of een fust.
Ontwerp en realisatie: Interforce